Hoppa till innehåll Hoppa till sidfot

Häng med!

Rörelseglädje för
alla elever!

Låt dig och klassen inspireras till rörelse och samtidigt ha chans att vinna fina priser.

Skolklassikern är ett initiativ skapat av En Svensk Klassiker för att inspirera barn och unga och motivera till rörelseglädje och en hälsosam livsstil. Projektet vänder sig via pedagoger till alla elever i hela grundskolan och grundsärskolan från F-9.

Du som pedagog väljer själv om du arbetar med Skolklassikern en vecka, fler veckor eller under en termin. Skolklassikern 2023 har två starter. En start på vårterminen med start den 1/2 och avslut senast 2 juni och en start på höstterminen med start den 10 augusti och avslut. senast den 20 december.  

Skolklassikern består av 4 moment. Skida, cykla, simma och springa. Ni får både lära er mer om aktiviteterna såväl som att prova på. Låt er inspireras och utmans. Det viktigaste är att röra sig och ha kul tillsammans! När ni klarat av alla moment är ni med i utlottningen av en härlig hälsodag för klassen fylld av rörelse och överaskningar.

Vi gillar kakor!

Denna webbplats använder cookies för att ge användaren ökad funktionalitet. Cookies används för besökarstatistik samt vid användning av formulär.